Recension: Varför alla är som galna i den här bärbara höghastighets Wi-Fi-Routern.

2024-04-28

Muama Ryoko är ett trådlöst modem i fickformat som skapar ett Wi-Fi-nätverk kring sig själv med hjälp av 4G LTE. Och du kan ha ditt eget internet med dig var som helst, när som helst. Krångel med att behöva leta gratis Wi-Fi-nätverk på caféer eller på resor hör snart till det förgångna! För vad kan vara bättre än det här?

Är du trött på att behöva ansluta till långsamma, opålitliga och osäkra publika Wi-Fi-nätverk när du är hemifrån? Ta med ditt eget! Med MUAMA Ryoko bärbara Wi-Fi kan du få en stark, snabb och säker nätuppkoppling i stort sett var du än befinner dig.

Varför använder människor denna bärbara Wi-Fi?

Inget avtal
Med ett redan förinstallerat SIM-kort
Supersnabb 150 Mbs WiFi-hastighet
Den var till och med ännu mindre än jag trodde. Får plats i handen. Internetuppkopplingen är snabb och stabil! Den är så snabb att man till och med kan använda den för skype-samtal. - David B.

Ryoko har levererats färdig att användasmed ett förinstallerat SIM-kort. Så allt jag behöver göra är att slå på den och börja använda den! Ryoko har täckning i mer än 38 länder, så jag slipper osäkra publika nätverk och höga internationella roamingavgifter. Med Ryoko behöver jag inte oroa mig över säkerheten för mina personuppgifter eftersom den har en säker anslutning som skyddar alla mina uppgifter.

Paketet kom i tid. Utmärkt kvalite. Fungerar supersnabbt. Jag är så nöjd med mitt köp. - Charles T.

Jag är alltid på väg någonstans och har ingen fast arbetsplats. Nu behöver jag inte gå till caféer längre och fråga efter lösenord till Wi-Fi. Den här saken håller mig uppkopplad var jag än är! Väldigt praktiskt!

Jag kan ansluta mobilen, laptopen och min frus surfplatta och mobil samtidigt, och alla har höghastighetsinternet! Den kan faktiskt ansluta upp till 10 enheter, vilket blir betydligt billigare än att betala surftid för var och en av enheterna. Den här saken är guld värd!


Skaffa Muama Ryoko nu med GRATIS SIM-kort!


Jag älskar den. Jag använder den när jag åker till stugan eller tar en sväng med bilen. Överallt är anslutningen snabb och bra! - Bob M.

Jag älskar den bärbara designen. Den väger inget, är liten och snygg och enkel att bära med sig i handen eller fickan. Batteriet höll i över 10 timmar, precis vad jag behöver när jag är ute på vägarna.

Man har internet på de mest avlägsna platser, skogar, sjöar. Med Ryoko kan jag se på sportkanalen på mobilen när jag är iväg nånstans.

Visste du? Visste du?

Varför är den här lilla saken så speciell?

Det är det mest effektiva sättet för att ha din egen säkra internetuppkoppling var som helst, när som helst!

➠ Uppkopplad och SKYDDAD överallt: Skapa din egen säkra Wi-Fi och dela den med andra när du reser i affärer eller på semester, när du är utomhus eller för att ersätta DSL-täckningen hemma. Du kan också blocka oönskat webbinnehåll, begränsa skärmtid och begränsa användningen av riskfyllda appar.

➠ Håll dig produktiv: Med din Muama Ryoko kan du dela din Wi-Fi-åtkomst med upp till 10 enheter. Du kan ansluta till surfplatta, mobil, mikrofon, spelkonsol, laptop och mycket mer. Dela en säker anslutning med familj och vänner! Den når upp till 150 Mbps nedladdningshastighet så du kan se på HD-filmer utan att det hackar och ladda ner filer på några sekunder.


➠ Det kör inte slut på batteriet: Slipp bekymret med urladdade batterier. 3G, 4G, LTE och mobila hotspots tömmer batteriet på nolltid. Ryoko bärbara Wi-Fi räcker upp till 15 timmar.

➠ Förbättra ditt sätt att resa eller arbeta när du är på språng. Sänk dina roamingkostnader och slipp mer krångel med publika Wi-Fi-nätverk! Istället för att betala extra avgifter för var och en av dina enheter, koppla upp allihop till Muama Ryoko

➠ Spara tid & pengar: Din Muama Ryoko levereras klar för användning med ett redan förinstallerat SIM-kort. Slå bara på den och börja använda! Få billig, säker 4G höghastighetsanslutning i mer än 38 länder.

✔ Inga avtal

✔ Inga dolda kostnader

✔ Fyll på dina data online, när som helst.

Vänta inte längre - Skaffa ditt eget bärbara Wi-Fi!

Var kan jag köpa Ryoko?

Sänk dina roamingkostnader och slipp mer krångel med publika Wi-Fi-nätverk! Istället för att betala extra avgifter för var och en av dina enheter, koppla upp allihop till klicka här

TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE: April SÄRSKILD - 70% RABATT

Testa Muama Ryoko riskfritt

  • 100% Garanterat resultat
  • 70% Rabatt;
  • 60 Dagars Pengarna Tillbaka - Nöjdhetsgaranti
  • GRATIS frakt för alla beställningar
Klicka här för att få en särskild deal med 70% rabatt som vi säkrat för våra läsare »

Recension från läsare

Tom Brant, 29 uppger, "Den fungerar perfekt! Jag älskar den. Och att den redan har ett SIM-kort förinstallerat är fantastiskt! Jag rekommenderar den till alla som reser utomlands eller vill ha billig internetuppkoppling hemma..."

DET HÄR ÄR REKLAM OCH INTE EN NYHETSARTIKEL, BLOGG ELLER KONSUMENTINFORMATION
MARKNADSFÖRINGSINFORMATION: Denna webbplats är en marknadsplats. Som sådan bör du veta att ägaren har en ekonomisk koppling till de produkter och tjänster som annonseras på webbplatsen. Ägaren erhåller betalning när en kvalificerad lead hänvisas, men det är hela omfattningen av det.
REKLAMINFORMATION: Denna webbplats och de produkter och tjänster som hänvisas till på webbplatsen är marknadsplatser för reklam. Denna webbplats är en annons och inte en nyhetspublikation. Eventuella fotografier av personer som används på denna webbplats är modeller. Ägaren till denna webbplats och de produkter och tjänster som hänvisas till på denna webbplats tillhandahåller endast en tjänst där konsumenter kan få information och jämföra.
Kontrollera tillgänglighet